Termes i condicions

QUI SOM I A QUÈ ENS DEDIQUEM?

Titular: Olga Cantalosella Blanco (d’ara endavant Metsä Disseny Gràfic)
Si necessites més informació sobre el titular de la pàgina web contacta’m per correu electrònic a metsadisseny@gmail.com
Pàgina web: www.metsadisseny.com

Això és el que fem:
-Venda d’il·lustracions en diferents formats físics com prints, tasses, roba i altres productes de marxandatge.
-Serveis de disseny gràfic, audiovisual i il·lustració.

QUINES SÓN LES PARTS INTERVINENTS?
Les parts intervinents estan constituïdes per l’Usuari o Client i la Responsable, identificada en el primer apartat, d’aquesta pàgina web, www.metsadisseny.com/condicions

Tindrà consideració de Client qualsevol usuari que compri els articles oferts en www.metsadisseny.com que sigui persona física, major d’edat, amb capacitat legal i que faciliti les dades necessàries per a la contractació. Així mateix qualsevol persona jurídica que acreditant aquesta condició accepti els termes aquí exposats. En tots dos casos el Client haurà de comptar amb la capacitat jurídica suficient per a la contractació dels serveis oferts per la nostra pàgina web.

QUINA ÉS LA FINALITAT D’AQUESTES CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ?
Les condicions generals de contractació aquí exposades juntament amb les condicions particulars que puguin determinar-se, regularan les relacions entre els usuaris de la pàgina web, d’ara endavant Usuari o Client, encaminades a la compra de qualsevol dels articles inclosos en” les botigues virtuals” o “els espais” de cadascun amb els productes, o serveis que ofereixen.
Les presents condicions estaran vigents des de la seva publicació en la pàgina web de manera indefinida. Qualsevol modificació serà publicada en la nostra pàgina web, devent el Client acceptar-les en el moment de contractació dels serveis aquí oferts, qualsevol sigui la seva modalitat. Així mateix, la compra de qualsevol article ofert en la nostra pàgina web implica l’acceptació de les presents condicions generals de contractació per l’Usuari, així com de les condicions particulars que en el seu cas siguin aplicables a la contractació.
Metsä Disseny Gràfic es reserva el dret a efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en la plataforma, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts com els serveis que es prestin a través de Metsä Disseny Gràfic.

QUINES RESPONSABILITATS TENIM?
Metsä Disseny Gràfic assumirà únicament la responsabilitat que legalment li correspongui respecte de la certesa de la informació facilitada per COMPRADORS, cosa que significa que podrà estar exempta de responsabilitats de les conseqüències produïdes pels esdeveniments provocats per aquestes dades.
Metsä Disseny Gràfic respondrà dels perjudicis que el COMPRADOR pugui patir a conseqüència de la utilització de Metsä Disseny Gràfic, quan aquests danys siguin produïts per una actuació amb dol – culpa per part de Metsä Disseny Gràfic. El COMPRADOR, després de l’acceptació d’aquestes Condicions és conscient que la utilització de Metsä Disseny Gràfic està sota la seva responsabilitat.
El COMPRADOR accepta que tècnicament no és possible aconseguir el 100% disponibilitat del Metsä Disseny Gràfic. No obstant això, Metsä Disseny Gràfic posarà tots els mitjans necessaris per a mantenir disponible la plataforma el màxim de temps. Metsä Disseny Gràfic no és culpable dels inconvenients ocasionats per corts en els seus serveis que no siguin per una acció intencionada.
Metsä Disseny Gràfic no es fa responsable de les webs de tercers a les quals es pugui accedir mitjançant enllaços (“links”) o de qualsevol informació oferta per tercers. La connexió amb una web aliena serà per decisió del COMPRADOR.

QUIN CONTINGUT NO SERÀ ACCEPTAT EN METSÄ DISSENY GRÀFIC?
No es pot pujar a Metsä Disseny Gràfic cap contingut que sigui: Abusiu, amenaçador, difamatori o assetjador, o que violi de qualsevol altra manera la nostra Política contra la discriminació, obscè o vulgar; que violi la privacitat o els drets de propietat intel·lectual d’una altra persona; o ben fals o enganyós.

QUINES SÓN LES OBLIGACIONS DEL COMPRADOR?
El COMPRADOR es compromet a:
-Utilitzar Metsä Disseny Gràfic segons les Condicions d’Ús.
-Proveir dades certes i mantenir-los sempre actualitzats.
-No presentar informació oposada a les Condicions d’Ús de Metsä Disseny Gràfic, ni a la legislació vigent.
-No usar dades personals falses, ni suplantar la identitat de tercers en la utilització de Metsä Disseny Gràfic o la utilització dels seus productes o serveis.

QUIN ÉS EL SISTEMA DE COMPRA?
El procés de compra s’estructura en diferents fases segons la mena de producte o servei triat, tal com s’indica a continuació. El procés de compra pot variar lleugerament per a adaptar-se a les necessitats de cada Client o tipus de producte o servei ofert, i per a facilitar la compra.

BOTIGA EN LÍNIA:
Pas 1.- Selecció de l’article desitjat.
Pas 2.- Afegir al carret de compra.
Pas 3.- Facilitar codi de descompte en cas de tenir-ho.
Pas 4.- Confirma la comanda: indica les teves dades de facturació i d’enviament i tria la forma de pagament.
Pas 5- Acceptar condicions d’ús.
Pas 6.- Finalitzat el procés rebrà una confirmació de la seva comanda. El COMPRADOR rebrà en menys de 24 hores la confirmació de les seves comanda a l’email indicat.
Pas 7.- Rep la teva comanda.

ENCÀRRECS:
Pas 1.- Emplenar formulari de contacte descrivint que tipus per encàrrec es vol realitzar, o contactar per qualsevol dels altres mètodes de contacte que apareixen a www.metsadisseny.com/contacte/
Pas 2.- Lliurament d’un pressupost per part de l’il·lustrador.
Pas 3.- En cas d’acceptació per part del client, es requereix la signatura del pressupost acceptant així les condicions, que seran especificades en aquest i que són diferents segons el tipus per encàrrec.
Pas 4.- A partir d’aquest punt els passos, condicions de pagament i terminis de lliurament canvien segons el tipus d’encàrrec. Seran especificats i acceptats abans de començar a treballar segons s’acordi.

ELS TALLERS:
Pas 1.- Selecció del taller en línia i validació de cistella de la compra.
Pas 2.- Facilitar dades de facturació i seleccionar el mètode de pagament.
Pas 3.- Pagament de la quantitat total.
Pas 4.- Confirmació de la compra.
Pas 5.- Accés al contingut del taller.


Normalment, en el cas de la compra d’articles, el lliurament estàndard és en 72 hores hàbils, però són temps estimats i les agències solen fer repartiments fins a les 19.00h aproximadament, molts dels nostres productes són produïts baix demanda, per la qual cosa molts d’ells es fabriquen per a tu, contacta amb el venedor per a saber el temps d’elaboració i processament de la comanda ja que cadascun d’ells pot tenir especificacions concretes per als enviaments.
Un pas abans de confirmar la teva comanda, et presentarem una pantalla amb el detall complet de la teva compra. Veuràs els articles de la teva comanda, el seu preu i disponibilitat en el moment de la compra, les despeses d’enviament, la forma de pagament i les despeses de gestió, si porta. T’enviarem un e-mail amb totes les dades de la comanda.
Enviem les comandes, sempre, després de la confirmació del pagament. Una vegada que la comanda surti de la botiga del venedor, emetrem la factura, te l’enviarem per email i la podràs descarregar des del teu Llistat de comandes.
Els preus indicats a la botiga porten l’IVA inclòs i estan en Euros.
La forma de pagament establerta és mitjançant targeta bancària a través de Paypal o Stripe, que utilitzen el xifratge de seguretat, complint així mateix amb els protocols PSD2 a fi d’evitar fraus i robatoris d’identitat. Per a major seguretat, la transmissió de dades està encriptada mitjançant certificat SSL.
Quan es requereixi es procedirà al cobrament dels pagaments mitjançant transferència o mitjançant un altre servei de pagament bancari, amb plena observança i compliment de les normes actuals de privacitat i protecció de dades.
Si desitja una factura, pot sol·licitar-la a Metsä Disseny Gràfic perquè el COMPRADOR pugui descarregar-la.

COM FUNCIONA EL SISTEMA D’ENVIAMENTS I TERMINIS DE LLIURAMENT?

  1. Els productes adquirits es lliuraran a la persona i a la direcció indicada en la comanda. Solament es garanteixen enviaments dins de la Península i en casos especials s’enviarà també a Balears, Ceuta, Melilla, Canàries i l’estranger.
  2. Els dissabtes, diumenges i festes no hi haurà ni sortida ni lliurament de comandes.
  3. No obstant això, la seva demora no implicarà ni anul·lació de la comanda ni cap indemnització.
  4. Una comanda es considera lliurat en el moment en què el transportista lliura el paquet o els paquets al COMPRADOR i aquest signa el document de recepció de lliurament.
  5. Correspon al COMPRADOR verificar l’estat de la mercaderia a la recepció i indicar totes les anomalies en l’albarà de recepció de lliurament.

Els terminis de lliurament: 1 setmana (aproximadament).
El temps d’enviament depèn de la teva ubicació, però pots estimar-ho de la següent manera:
o els EUA: 3-4 dies hàbils
o Europa: 5-7 dies hàbils
o Austràlia: 2-14 dies hàbils
o el Japó: 4-8 dies hàbils
o Internacionals: 10-20 dies hàbils

Des d’on s’envia la meva comanda?
Treballem amb una companyia d’impressió sota demanda amb centres de gestió repartits per tot el món!

Les despeses d’enviament: es mostraran en el moment de finalitzar la comanda.
Despeses de duanes: Les comandes internacionals poden implicar despeses addicionals per duanes. Aquesta taxa no està sota el nostre control, i és decisió de la teva agència local de duanes. Les polítiques de duanes varien enormement entre països, per la qual cosa et recomanem parlar amb les teves autoritats locals per a esclarir aquest punt.

COM ES REALITZEN ELS PRODUCTES?
Treballem amb un dropshipper d’impressió sota demanda, que té centres de producció i logística repartits per tot el món. Les teves comandes són impreses i enviades des del centre més pròxim a l’adreça final dels clients.

COM ÉS EL SISTEMA DE DEVOLUCIONS?
Només oferim devolucions de diners a clients que rebin articles erronis o danyats. Si aquest fos el teu cas, si us plau contacta’ns en metsadisseny@gmail.com amb fotos del teu article i trobarem una solució.

1) El producte està defectuós o ha estat danyat durant el transport:
En el cas que el producte estigui defectuós, el COMPRADOR pot retornar-lo (abans que transcorrin 15 dies donis de la data de lliurament del producte) amb tots els seus accessoris, assumint Metsä Disseny Gràfic les despeses d’enviament que es generin pel lliurament del producte i per la devolució d’aquest. Metsä Disseny Gràfic procedirà a la reexpedició del producte reparat o substituït, de forma totalment gratuïta. Si el producte ha estat danyat durant el transport, el COMPRADOR haurà de comunicar-nos-el en el termini màxim de 24 hores des que rebi el producte i anotar la incidència en l’albarà de lliurament del transportista. Quan rebi la comanda, abans d’obrir el paquet, el COMPRADOR ha de verificar que l’embalatge està en bones condicions. Si el COMPRADOR observa alguna anomalia abans d’obrir el producte, li preguem que no obri el precinte ni l’embalatge d’aquest. Metsä Disseny Gràfic posarà a la disposició del COMPRADOR la seva empresa de transport per a la retirada de la mercaderia, de manera gratuïta. Si el COMPRADOR desitja retornar la mercaderia amb una empresa de transport diferent de la proposta per Metsä Disseny Gràfic, i l’empresa de transport seleccionada pel comprador ofereix tarifes superiors, el comprador assumirà la diferència del cost de transport.

2) El producte no arriba al seu destí:
El Metsä Disseny Gràfic procedirà a la devolució íntegra dels diners al COMPRADOR. Per a això, el COMPRADOR haurà de posar-se en contacte amb Metsä Disseny Gràfic (abans que transcorrin 15 dies donis de la data de lliurament del producte) a través de l’email metsadisseny@gmail.com o a través de la forma de contacte que el Metsä Disseny Gràfic hagi establert en la seva fitxa, per a tramitar la devolució de la comanda.
En el cas que el COMPRADOR hagi retornat un producte sobre la base d’un suposat defecte o error en la mercaderia, i finalment es determini que no existeix tal defecte o error, les despeses de devolució correran per compte del COMPRADOR.

NO S’ACCEPTEN DEVOLUCIONS PER CANVI DE TALLA O COLOR. Si no estàs segur de quina talla et quedarà millor, comprova les nostres guies de talles en les descripcions dels productes.

COM S’EXERCEIX EL DRET A DESISTIR DE LA COMPRA?
El COMPRADOR, podrà així mateix exercir el seu dret de desistiment en un termini màxim de catorze (14) dies naturals a partir de la seva recepció. El reemborsament de l’import de la compra s’efectuarà una vegada hagi estat comprovat l’estat de la mercaderia i es realitzarà a través del mateix mitjà de pagament utilitzat per a l’abonament de la comanda i, en tot cas, en un màxim de 14 dies naturals des de la recepció fefaent de la sol·licitud de desistiment, sempre que sigui El Metsä Disseny Gràfic qui gestioni la recollida de l’article. En cas que el comprador retorni l’article a través d’una empresa de transports de la seva elecció, el termini de 14 dies començarà a computar des que Metsä Disseny Gràfic tingui coneixement efectiu de l’enviament de la mercaderia o, en defecte d’això, des de la recepció de l’article.
El COMPRADOR assumirà la disminució de valor dels béns resultant d’una manipulació dels mateixos diferent a la necessària per a establir la seva naturalesa, les seves característiques o el seu funcionament. En aquest sentit, s’analitzarà per Metsä Disseny Gràfic l’estat del producte respecte del qual s’ha exercit el dret de desistiment, i en els casos que correspongui, comunicarà de manera fefaent al Comprador l’existència i quantia d’aquesta depreciació en el preu del producte justificant-se en tot cas en criteris objectius i contrastables.

El dret de desistiment no serà aplicable als contractes que es refereixin a:
a. La prestació de serveis, una vegada que el servei hagi estat completament executat, quan l’execució hagi començat, amb previ consentiment exprés del consumidor i usuari i amb el reconeixement per la seva part que és conscient que, una vegada que el contracte hagi estat completament executat per l’empresari, haurà perdut el seu dret de desistiment.
b. El subministrament de béns o la prestació de serveis el preu dels quals depengui de fluctuacions del mercat financer que l’empresari no pugui controlar i que puguin produir-se durant el període de desistiment.
c. El subministrament de béns confeccionats conforme a les especificacions del consumidor i usuari o clarament personalitzats. Els productes de Metsä Disseny Gràfic entren dins d’aquesta categoria perquè són produïts sota demanda, per tant personalitzants tant en quant al disseny com en la talla.
d. El subministrament de béns que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa.
e. El subministrament de béns precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o d’higiene i que hagin estat desprecintados després del lliurament.
f. El subministrament de béns que després del seu lliurament i tenint en compte la seva naturalesa s’hagin barrejat de manera indissociable amb altres béns.
Les despeses de devolució derivats de l’exercici del dret de desistiment, seran per compte del COMPRADOR.
El COMPRADOR podrà exercir el seu dret de desistiment enviant la seva sol·licitud per email a metsadisseny@gmail.com o mitjançant el següent formulari que posem a la seva disposició:

____________________________________________________________________

A l’atenció d’Olga Cantalosella Blanco
Estimada Sra./Sr., em poso en contacte amb vostè per a comunicar-li la meva voluntat de desistir del contracte de venda del següent servei:

• Número de comanda o factura:
• Comanda realitzada el dia:
• Nom i cognoms del consumidor o usuari:
• Domicili del consumidor o usuari:
• Signatura del consumidor o usuari (només si el present formulari es presenta en format PDF)
• Data:

____________________________________________________________________

QUINA ÉS LA POLITICA DE GARANTIA?
Els productes que oferim en Metsä Disseny Gràfic estan garantits a nivell nacional, enfront de defectes de fabricació durant dos anys a partir de la data del lliurament. La garantia no inclou els desperfectes produïts per un mal ús o desgast habitual.
La reparació i la substitució seran gratuïtes per al consumidor i usuari. Aquesta gratuïtat comprendrà les despeses necessàries realitzades per a esmenar la falta de conformitat dels productes amb el contracte, especialment les despeses d’enviament, així com els costos relacionats amb la mà d’obra i els materials.
Excepte prova en contra, s’entendrà que els productes són conformes amb la compra sempre que compleixin tots els requisits que s’expressen a continuació:
a) S’ajustin a la descripció realitzada per Metsä Disseny Gràfic i posseeixin les qualitats del producte que Metsä Disseny Gràfic hagi facilitat en forma de mostra o model.
b) Siguin aptes per als usos a què ordinàriament es destinin els productes del mateix tipus.
c) Presentin la qualitat i prestacions habituals d’un producte del mateix tipus que el consumidor i usuari pugui amb fonament esperar, tenint en compte la naturalesa del producte.

SOBRE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS
D’acord amb el Reglament General de Protecció de Dades i la Llei orgànica de Protecció de Dades i garantia de drets digitals, l’informem que les dades personals que aportació el COMPRADOR per a l’adquisició de productes o serveis seran utilitzats per a gestionar la comanda realitzada. La base legal per al tractament de dades amb aquesta finalitat és l’execució de les presents condicions.
Així mateix, les seves dades podran ser utilitzats per a remetre-li informació sobre els nostres productes i serveis per mitjans electrònics. La base legal per al tractament de les seves dades amb aquesta finalitat és l’interès legítim de Metsä Disseny Gràfic en fidelizar als seus usuaris i mantenir-los informats sobre els nostres serveis que puguin ser del seu interès. Podrà oposar-se a la recepció d’aquesta informació mitjançant el procediment senzill i gratuït que posem a la seva disposició en cada comunicació comercial o enviant un email a metsadisseny@gmail.com
Té dret a obtenir confirmació sobre si en Metsä Disseny Gràfic estem tractant dades personals que ens concerneixen, o no.
Les persones interessades tenen dret a:
• Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
• Sol·licitar la seva rectificació o supressió
• Sol·licitar la limitació del seu tractament
• Oposar-se al tractament
• Sol·licitar la portabilitat de les dades
Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, i en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Metsä Disseny Gràfic deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com a interessat, tens dret a rebre les dades personals que t’incumbeixin, que ens hagis facilitat i en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre’ls a un altre responsable del tractament quan:
• El tractament està basat en el consentiment
• Les dades hagin estat facilitats per la persona interessada.
• El tractament s’efectuï per mitjans automatitzats.

En exercir el teu dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret al fet que les dades personals es transmetin directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.
Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix la normativa de protecció de dades.

Metsä Disseny Gràfic és el responsable de complir amb les seves pròpies obligacions en matèria de protecció de dades personals.

I QUANT A LA PROPIETAT INTEL·LECTUAL?
Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts de Metsä Disseny Gràfic sense acceptació expressa i per escrit. L’explotació no consentida d’aquests continguts donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes.
El COMPRADOR realitzarà un ús adequat dels continguts i serveis que Metsä Disseny Gràfic ofereix, fonamentalment de les fotografies posades a la disposició de les quals afirma tenir drets per al seu ús. Metsä Disseny Gràfic no serà responsable de les infraccions realitzades per COMPRADORS en la plataforma que afectin tercers.
El COMPRADOR consent ser l’únic responsable, estant Metsä Disseny Gràfic exempta de responsabilitat enfront de demandes per vulneració de drets d’autor.

COM ES DONA DE BAIXA LA SUBSCRIPCIÓ DE NEWSLETTER, EMAILS INFORMATIUS ETC.?
Per a realitzar la baixa de la seva subscripció haurà de dirigir-se a l’email de metsadisseny@gmail.com. També pot cursar la seva baixa directament des dels emails que rebi.

QUIN IDIOMA REGEIX AQUESTES CONDICIONS?
Les presents condicions de contractació estaran disponibles en l’idioma Espanyol, que prevaldrà sobre les traduccions que es realitzin de les mateixes a altres idiomes.

QUINA ÉS LA LEGISLACIÓ APLICABLE I A QUINS TRIBUNALS S’HA D’ACUDIR?
Les presents condicions generals de contractació estan realitzades en compliment de les següents normes vigents en matèria de contractació i comerç electrònic:
-Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.
-Reial decret legislatiu 3/2014, de 16 de novembre per la qual es modifica el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries.
-Llei 7/1998 sobre Condicions Generals de Contractació.
A les presents condicions de contractació li serà aplicable la legislació espanyola vigent en el moment de contractació. Qualsevol controvèrsia derivada de la contractació dels serveis i productes oferts en la nostra pàgina web se sotmetrà a la jurisdicció dels tribunals de Girona, Espanya.

Plataforma de resolució de litigis en línia.
La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que està disponible en el següent enllaç: https://ec.europa.eu/consumers/odr/ .Els COMPRADORS que ostentin la condició de consumidor o usuari conforme a l’article 3 del TRLGDCU podran sotmetre les seves reclamacions a través de la plataforma de resolució de litigis en línia.